Kako pripremiti odgojno-obrazovnu ustanovu za nadzor i inspekciju (23. - 24. studeni 2012. godine)


ANDRAGOŠKO UČILIŠTE ZVONIMIR ZAGREB, Amruševa 10/V ORGANIZIRA SEMINAR KAKO PRIPREMITI ODGOJNO-OBRAZOVNU USTANOVU ZA NADZOR I INSPEKCIJU.


Odgojno-obrazovne ustanove u Republici Hrvatskoj, čija je djelatnost regulirana posebnim zakonima i podzakonskim aktima, u nadležnosti su Ministarstva, znanosti, obrazovanja i sporta. Zbog značaja i posebne važnosti, a radi osiguranja standarda i kvalitete, sustav odgoja i obrazovanja podliježe nadzoru i inspekciji.
    
Inspekcijski nadzor provode prosvjetni inspektori u skladu s odredbama Zakona o prosvjetnoj inspekciji. Inspektori obavljaju nadzor izravnim uvidom u opće i pojedinačne akte te uvjete i način rada   koje obavljaju odgojno-obrazovnu djelatnost.
    
Svaka škola organizira i provodi odgojno-obrazovni rad u skladu sa važećim zakonskim propisima, a za čiji rad je odgovoran ravnatelj ustanove.

Seminar je namijenjen ravnateljima i tajnicima u osnovnim i srednjim školama, učeničkim domovima i ustanovama za obrazovanje odraslih.

Što sve prati i ocjenjuje služba nadzora, koje su obveze škola i koje su posljedice neizvršavanja obveza saznat ćete od kompetentnih stručnjaka iz prakse.

Seminar će se održati 23. - 24. studeni 2012. godine u ZAGREBU, u HOTELU DUBROVNIK, Gajeva 1 s početkom u 10.00 sati.

Troškovi sudjelovanja na seminaru iznose 700.00 kn (plus PDV) po osobi. Druge osobe iz iste ustanove plaćaju 550,00 kn (plus PDV). U troškove seminara ulaze posebni pisani materijali, kava, mineralna i ručak (prvi dan) .

Program će se realizirati kroz plenarna izlaganja i radionice, a predavači su priznati stručnjaci iz prakse:
- Marijan  Kajmak, dipl. iur.
- Franjo Galeković , prof.
- Višnja Mikuš Krešić, dipl. iur.
- Zvonimir Erceg, prof.

RASPORED SEMINARA

Uplate za sudjelovanje na seminaru treba izvršiti na žiro račun broj 2360000-1101684260 kod Zagrebačke banke u Zagrebu, sa naznakom «za seminar», a preslik uplate zajedno sa prijavnicom predati prilikom dolaska na seminar.

Prijavu je potrebno izvršiti što prije, a najkasnije do 20.11. 2012. godine Andragoškom učilištu Zvonimir – Zagreb, Amruševa 10 putem faksa na broj: 01 / 4814-617, ili PRIJAVNICOM na WEB stranici.

Za sudionike seminara preporučamo smještaj po povoljnijoj cijeni u Hotelu Jadran u Zagrebu, Vlaška 50, kao i parkiralište (besplatno za goste).

Troškove smještaja i prehrane u hotelu snose sudionici sami, a rezervaciju treba izvršiti telefonom 01 / 45 53 777 ili e-mailom:  jadran@hup-zagreb.hr

Sve ostale informacije  mogu se dobiti na telefone: 01/4817-230; 01/4817-176.

Najava skupova

PLAN SEMINARA za školsku godinu 15/16. (Planiranje i programiranje rada ustanove)
Javne isprave u obrazovanju odraslih (SEMINAR: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb, 10. 06)
USKORO NOVE NAJAVE SEMINARA. (SEMINARI: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb)