PRVI ciklus škole za tajnice/tajnike: Zakonski propisi u odgoju i obrazovanju i primjena (SEMINAR: Zagreb, Amruševa 10, 03.-05. listopad 13.)


ANDRAGOŠKO UČILIŠTE ZVONIMIR ZAGREB, Amruševa 10 ORGANIZIRA PRVI CIKLUS ŠKOLE ZA TAJNICE/TAJNIKE na temu: ZAKONSKI PROPISI U ODGOJU I OBRAZOVANJU I PRIMJENA

Svakodnevne izmjene zakonskih propisa zahtijevaju od tajnica u odgojno-obrazovnim ustanovama, trajno usavršavanje kako bi mogle biti sposobne i kompetentne za obavljanje svojih poslova. U Školu za tajnice/ tajnike mogu se upisati osobe koje rade na poslovima tajnika u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, učeničkim domovima i ustanovama za obrazovanje odraslih.

Program škole se realizira u četiri ciklusa po dva dana kroz predavanja, radionice i vježbe. Uspješnim završavanjem programa (sva 4 ciklusa) stječu se sva potrebna znanja i vještine za obavljanje poslova tajnika u odgojno-obrazovnoj ustanovi, javna isprava i zvanje POSLOVNA TAJNICA / POSLOVNI TAJNIK, koje se upisuje u radnu knjižicu.

Program će se realizirati 03. - 05. listopada 2013. godine u prostorijama Andragoškog učilišta Zvonimir (u slučaju većeg broja sudionika mjesto izvođenja će se mijenjati) u ZAGREBU, Amruševa 10 s početkom u 10.00 sati.

Zainteresirani kandidati mogu upisati cikluse i pojedinačno, ako su zainteresirani za određene sadržaje. Osobe koje žele steći javnu ispravu dužne su odslušati sve cikluse.

Program prvog ciklusa:

Zakonski propisi u sustavu odgoja i obrazovanja:
- Zakon o odgoju i obrazovanju, podzakonski akti i obveze odgojno-obrazovnih ustanova
- Zakon o strukovnom obrazovanju, podzakonski akti i obveze odgojno-obrazovnih ustanova
- Zakon o obrazovanju odraslih, podzakonski akti i obveze odgojno-obrazovnih ustanova
- Zakonski propisi u ustanovama
- Zakon o javnoj nabavi (procedure i donošenje odluka)
- Zakon o radu i radni odnosi (radno vrijeme, preraspodjela, evidencije, ugovori o radu, prekid ugovora o radu …)

Program će se realizirati kroz plenarna izlaganja i radionice, a predavači su kompetentne osobe, priznati stručnjaci iz prakse.

Troškovi sudjelovanja iznose 1.250.00 kuna po osobi za jedan ciklus. Druge osobe iz iste ustanove plaćaju 1.000,00 kn. U troškove seminara ulaze posebni pisani materijali, kava, mineralna i ručak (prvi dan) . Jednokratnom uplatom troškova za sva četiri ciklusa ustanova ima pravo na popust od 10 %.

Uplate za sudjelovanje na seminaru treba izvršiti na žiro račun broj HR3323600001101684260 kod Zagrebačke banke u Zagrebu, sa naznakom «za seminar», a preslik uplate zajedno sa prijavnicom predati prilikom dolaska na seminar.

Prijavu je potrebno izvršiti Andragoškom učilištu Zvonimir – Zagreb, Amruševa 10 putem faksa na broj: 01/4814-617 ili PRIJAVNICOM na WEB stranici.

Za sudionike seminara osiguran je smještaj po povoljnijoj cijeni u Hotelu Jadran u Zagrebu, Vlaška 50, kao i parkiralište (besplatno za goste).

Troškove smještaja i prehrane u hotelu snose sudionici sami, a rezervaciju treba izvršiti telefonom 01/4553-777 ili e-mailom: jadran@hup-zagreb.hr.

Sve ostale informacije o programu mogu se dobiti na telefone: 01/4817-230; 01/4817-176.

 

Najava skupova

PLAN SEMINARA za školsku godinu 15/16. (Planiranje i programiranje rada ustanove)
Javne isprave u obrazovanju odraslih (SEMINAR: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb, 10. 06)
USKORO NOVE NAJAVE SEMINARA. (SEMINARI: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb)