Škola za tajnice


Svaka odgojno-obrazovna ustanova u Republici Hrvatskoj ima tajnika. S obzirom na široki obim poslova i odgovornost, koja iz istih proizlazi tajnica ustanove mora biti visoko stručna i samostalna u radu. Treba poznavati aktualne zakonske propise i obveze ustanova u skladu sa njima, kao i rokove izvršenja. Tajnica je ključna osoba, kompetentna i odgovorna za praćenje i provođenje propisa u ustanovi.
    
U program za tajnice/tajnike mogu se upisati osobe koje rade na poslovima tajnice / tajnika u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, učeničkim domovima i ustanovama za obrazovanje odraslih i koje žele saznati sve o poslovima i obvezama tajnica u odgojno-obrazovnim ustanovama, u skladu sa postojećim zakonskim propisima.

Program će se realizirati u četiri ciklusa po dva dana kroz predavanja, radionice i vježbe. Uspješnim završavanjem programa (sva 4 ciklusa) stječu se sva potrebna znanja i vještine za obavljanje poslova tajnika u odgojno-obrazovnoj ustanovi i javna isprava.  Zainteresirani se mogu prijaviti na sve cikluse ili pojedinačno za ciklus koji žele.   

Troškovi sudjelovanja iznose 1.250.00 kn po osobi za jedan ciklus. Druge osobe iz iste ustanove plaćaju 1.000,00 kn. U troškove seminara ulaze posebni pisani materijali, kava, mineralna i ručak (prvi dan) . Jednokratnom uplatom troškova za sva četiri ciklusa ustanova ima pravo na popust od 10 %.

Seminari se održavaju, u  prostoru Andragoškog učilišta Zvonimir u Zagrebu, Ulica Cvjetka Rubetića 16, s početkom u 10.00 sati.

Članovi andragoškog servisa imaju popust u skladu sa sklopljenim ugovorom, ukoliko su podmirili tekuće financijske obveze.PRIJAVNICA ZA ŠKOLU ZA TAJNICE:
Naslov seminara:*
Škola-ustanova:*
Ime i prezime:*
Adresa stanovanja:*
Mjesto stanovanja:*
Radno mjesto:*
Telefon:*
Mobitel:*
Faks:*
E-mail adresa:*
OIB:*
Napomena:
* obavezno polje        

Najava skupova

PLAN SEMINARA za školsku godinu 15/16. (Planiranje i programiranje rada ustanove)
Javne isprave u obrazovanju odraslih (SEMINAR: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb, 10. 06)
USKORO NOVE NAJAVE SEMINARA. (SEMINARI: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb)