Savjetovanje o sigurnosti u školama
Savjetovanje o sigurnosti u školama

Neugodni događaji koji se događaju u svijetu, kao i trenutna situacija u nas, podsjeća nas da se preispitamo koliko smo spremni za eventualne nepoželjne situacije. To je ujedno i razlog da napravimo analizu stanja radi veće spremnosti na možebitne  nepoželjne situacije.

Kao ovlaštena ustanova za obrazovanje portira i zaštitara od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Ministarstva unutarnjih poslova, želimo vas izvijestiti da  planiramo organizirati savjetovanje pod nazivom „ Sigurnost i zaštita u odgojno-obrazovnim ustanovama“.

Savjetovanje će biti organizirano u Opatiji, 7. – 9. ožujka 2013. godine, za koje ćete dobiti poziv u kojem će biti sve navedeno, a nakon kojeg ćete se moći i prijaviti ukoliko želite. Na savjetovanje će biti pozvani predstavnici ministarstava, agencija i medija.

Za potrebe ovog savjetovanja želimo anketirati škole, sa ciljem da dođemo do stanja i interesa, odnosno opravdanosti i potrebitosti uvođenja službene porte u školama, sa ciljem bolje sigurnosti osoba i imovine.
    
Ova anketa poslužit će isključivo za potrebe ovog savjetovanja i za nikakve druge svrhe se ne smije upotrijebiti. Ukoliko želite ostati anonimni to isto možete učiniti nepopunjavanjem podataka o školi.

Molimo vas da anketu (u nastavku) popunite najkasnije do kraja mjeseca siječnja, kako bi bila obrađena i kao tema bila uvrštena u program savjetovanja.

ANKETA - Sigurnost i zaštita u odgojno obrazovnim ustanovama


RAVNATELJICA
Marina Uremović

Najava skupova

PLAN SEMINARA za školsku godinu 15/16. (Planiranje i programiranje rada ustanove)
Javne isprave u obrazovanju odraslih (SEMINAR: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb, 10. 06)
USKORO NOVE NAJAVE SEMINARA. (SEMINARI: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb)