NAJAVA: Škola za tajnice/tajnike 1. ciklus seminara
NAJAVA: Škola za tajnice/tajnike 1. ciklus seminara

Svakodnevne izmjene zakonskih propisa zahtijevaju od tajnica u odgojno-obrazovnim ustanovama, trajno usavršavanje kako bi mogle biti sposobne i kompetentne za obavljanje svojih poslova.

U Školu za tajnice/ tajnike mogu se upisati osobe koje rade na poslovima tajnika u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, učeničkim domovima i ustanovama za obrazovanje odraslih.

Program škole se realizira u četiri ciklusa po dva dana kroz predavanja, radionice i vježbe. Uspješnim završavanjem programa (sva 4 ciklusa) stječu se sva potrebna znanja i vještine za obavljanje poslova tajnika u odgojno-obrazovnoj ustanovi, javna isprava i  zvanje POSLOVNA TAJNICA / POSLOVNI TAJNIK, koje se upisuje u radnu knjižicu.

Program će se realizirati 13. - 15. rujna 2012. godine u prostoru Andragoškog učilišta Zvonimir u ZAGREBU, Amruševa 10/III s početkom u 10.00 sati.

Zainteresirani kandidati mogu upisati  cikluse i  pojedinačno, ako su zainteresirani za određene sadržaje. Osobe koje žele steći javnu ispravu dužne su odslušati sve cikluse.

Program PRVOG (novog) ciklusa kao i ostale detalje pročitajte na slijedećem linku:

PRVI CIKLUS: Škola za tajnice/tajnike.

Najava skupova

PLAN SEMINARA za školsku godinu 15/16. (Planiranje i programiranje rada ustanove)
Javne isprave u obrazovanju odraslih (SEMINAR: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb, 10. 06)
USKORO NOVE NAJAVE SEMINARA. (SEMINARI: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb)