Promotivna akcija - upis u bazu za 1 kunu dnevno!
Promotivna akcija - upis u bazu za 1 kunu dnevno!


Prošlo je nešto više od godine dana od puštanja u rad novog portala www. mojeobrazovanje.hr. Portal MOJE OBRAZOVANJE je poseban portal jer u svojoj bazi sadrži sve ustanove za obrazovanje odraslih koje izvode verificirane programe, kao i sve verificirane programe u Republici Hrvatskoj. Portal pruža mogućnost dobivanja svih informacija o verificiranim programima i mogućnostima školovanja odraslih, zainteresiranim kandidatima nudi direktan upis u određeni program/školu, kao i dodatne informacije o samom programu.

Portal već korisno služi službama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, poslodavcima, komorama i drugim zainteresiranim. Otvaranje i pretraživanje portala se ne naplaćuje.

Podaci na portalu se trajno ažuriraju, za što je zadužen gospodin Kristijan Klarić, urednik portala. Sve dosadašnje troškove oko održavanja portala financiralo je Andragoško Učilište.

Andragoško Učilište Zvonimir planiralo je i osiguravalo sredstva za rad kroz godinu dana, a za daljnji rad, portal treba sam osiguravati sredstva kroz druge izvore, odnosno kroz ostvarene prihode portala. Stoga pokrećemo akciju pod nazivom: KUNA DNEVNO ZA PORTAL.

Nudimo vam Ugovor o sufinanciranju rada portala za samo 1 kunom dnevno, što bi mjesečno iznosilo 30.00 kuna. Također vam za dodatnu kunu dnevno (dvije kune) nudimo besplatni banner za reklamiranje na portalu.  
Za sve informacje o akciji i sklapanju ugovora možete se obratiti uredniku portala na telefon: 01/4817-230, kućni 107.

U očekivanju da će se svaka ustanova za obrazovanje odraslih, objavljena na portalu uključiti u akciju, sa kojom će biti osiguran daljnji rad i održavanje portala, unaprijed zahvaljujem.

Glavni i odgovorni urednik                                              
Zvonimir Erceg, prof.

Najava skupova

PLAN SEMINARA za školsku godinu 15/16. (Planiranje i programiranje rada ustanove)
Javne isprave u obrazovanju odraslih (SEMINAR: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb, 10. 06)
USKORO NOVE NAJAVE SEMINARA. (SEMINARI: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb)