Škola za tajnice/tajnike 3. ciklus
Škola za tajnice/tajnike 3. ciklus

Svakodnevne izmjene zakonskih propisa zahtijevaju od tajnica trajno usavršavanje kako bi mogle biti sposobne i kompetentne za obavljanje svojih poslova u odgojno-obrazovnim ustanovama.

U Školu za tajnice mogu se prijaviti osobe koje rade na poslovima tajnice / tajnika u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, učeničkim domovima i ustanovama za obrazovanje odraslih i koje žele pratiti promjene propisa i saznati koje su sve obveze ustanove u skladu sa novim propisima.

Program se realizira u četiri ciklusa po dva dana kroz predavanja, radionice i vježbe. Uspješnim završavanjem programa (sva 4 ciklusa) stječu se sva potrebna znanja i vještine za obavljanje poslova tajnika u odgojno-obrazovnoj ustanovi i javna isprava.  Zainteresirani se mogu prijaviti na sve cikluse ili pojedinačno za ciklus koji žele.   

Program će se realizirati od 19. do 21. travnja 2012. godine u prostorijama Andragoškog učilišta Zvonimir, u ZAGREBU, Amruševa 10/III s početkom u 10.00 sati.

Treći ciklus namijenjen je osobama koje su odslušale prva dva ciklusa. Program trećeg ciklusa mogu pohađati i osobe koje nisu odslušale prvi i drugi ciklus, ako ih interesira sadržaj drugog ciklusa.

Program TREĆEG ciklusa kao i ostale detalje pročitajte na slijedećem linku:

TREĆI CIKLUS: Škola za tajnice/tajnike.

Najava skupova

PLAN SEMINARA za školsku godinu 15/16. (Planiranje i programiranje rada ustanove)
Javne isprave u obrazovanju odraslih (SEMINAR: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb, 10. 06)
USKORO NOVE NAJAVE SEMINARA. (SEMINARI: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb)