Škola za tajnice/tajnike
Škola za tajnice/tajnike

Svakodnevne izmjene zakonskih propisa zahtijevaju od tajnica trajno usavršavanje kako bi mogle biti sposobne i kompetentne za obavljanje svojih poslova u odgojno-obrazovnim ustanovama.

U Školu za tajnice mogu se prijaviti osobe koje rade na poslovima tajnice / tajnika u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, učeničkim domovima i ustanovama za obrazovanje odraslih i koje žele pratiti promjene propisa i saznati koje su sve obveze ustanove u skladu sa novim propisima.

Program se realizira u četiri ciklusa po dva dana kroz predavanja, radionice i vježbe. Uspješnim završavanjem programa (sva 4 ciklusa) stječu se sva potrebna znanja i vještine za obavljanje poslova tajnika u odgojno-obrazovnoj ustanovi i javna isprava.  Zainteresirani se mogu prijaviti na sve cikluse ili pojedinačno za ciklus koji žele.   

Program će se realizirati od 23. do 24. veljače 2012. godine u prostorijama Andragoškog učilišta Zvonimir, u ZAGREBU, Amruševa 10/III s početkom u 10.00 sati.

Drugi ciklus namijenjen je  osobama koje su odslušale prvi ciklus. Program drugog ciklusa mogu pohađati i osobe koje nisu odslušale prvi ciklus, ako ih interesira sadržaj drugog ciklusa. Osobe koje žele steći javnu ispravu dužne su naknadno odslušati preostale cikluse.

Program drugog ciklusa kao i ostale detalje pročitajte na slijedećem linku:

DRUGI CIKLUS: Škola za tajnice/tajnike.

Najava skupova

PLAN SEMINARA za školsku godinu 15/16. (Planiranje i programiranje rada ustanove)
Javne isprave u obrazovanju odraslih (SEMINAR: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb, 10. 06)
USKORO NOVE NAJAVE SEMINARA. (SEMINARI: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb)