Nove stranice Andragoškog učilišta Zvonimir!
Nove stranice Andragoškog učilišta Zvonimir!
Dobro došli na nove, osvježene i redizajnirane stranice Andragoškog učilišta Zvonimir!

Andragoško učilište Zvonimir, ustanova za obrazovanje odraslih s ponosom predstavlja nove, modernije i svježije stranice prilagođene novim standardima i pristupačnije korisnicima.

Vizija poslovanja je unaprijediti i proširiti djelovanje i kao takvo dodatno unaprijediti modernim tehnologijama. Web portal, tj. stranice učilišta samo su jedan dio te vizije.

Učilište Zvonimir postoji već dugi niz godina i kao takav prati trendove i standarde, kako poslovne, tako i informacijske tehnologije. Temeljna djelatnost učilišta je školovanje, doškolovanje i prekvalifikacija odraslih u području ekonomije i trgovine (za zanimanja: prodavač, komercijalist i ekonomist) i zaštite osoba i imovine (za zanimanja: zaštitar osoba i imovine, tehničar zaštite osoba i imovine).

Učilište izvodi i programe osposobljavanja i usavršavanja, temeljem kojih se također stječe javna isprava i kompetencije za određene poslove, i vrlo uspješno organizira seminare i stručne skupove za cjeloživotno učenje zaposlenih u sustavu odgoja i obrazovanja (15 – 20 seminara godišnje). Posebna djelatnost učilišta je izdavaštvo, koje prati potrebe programa i škola.

Nadalje, Andragoško učilište Zvonimir nastoji biti vodeća obrazovna ustanova, u pružanju stručne i savjetodavne pomoći odgojno-obrazovnim ustanovama u Hrvatskoj, posebno ustanovama za obrazovanje odraslih.

Najava skupova

PLAN SEMINARA za školsku godinu 15/16. (Planiranje i programiranje rada ustanove)
Javne isprave u obrazovanju odraslih (SEMINAR: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb, 10. 06)
USKORO NOVE NAJAVE SEMINARA. (SEMINARI: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb)