SEMINAR: Zagreb, Amruševa10 / 18.06. 2015.
SEMINAR: Zagreb, Amruševa10 / 18.06. 2015.


ANDRAGOŠKO UČILIŠTE ZVONIMIR organizira STRUČNI SEMINAR pod nazivom OSPOSOBLJAVANJE ZA IZRADU I PROVOĐENJE POSLOVNOG PLANA (financiranje HBOR, HAMAG BICRO).

Za realizaciju svake ideje potreban je dobar poslovni plan. Danas kada se nudi sve veći broj raznih izvora financiranja ključno je poznavati temeljne značajke izrade projekata kako bi poslovna ideja bila uspješno provedena te kao takva postala zanimljiva potencijalnim financijerima.

Izvori financiranja mogu biti razvojne banke, komercijalne banke i razni fondovi. Ovim seminarom se na praktičnom primjeru upoznaje polaznike s osnovnim značajkama izrade poslovnog plana koji je potreban kod svakog oblika financiranja poduzetničke ideje.

Tijekom seminara obrađuju se konkretni primjeri iz prakse, a moguća je i osnovna razrada poduzetničke ideje samog polaznika.

Seminar će se održati 18. lipnja 2015. godine u Andragoškom učilištu Zvonimir u ZAGREBU, Amruševa 10/V s početkom u 09.00 i završetkom u 18.00 sati.

Program obuhvaća slijedeće teme:
• upoznavanje s komponentama poslovnog plana
• izrada strateškog plana
• izrada operativnog plana
• utvrđivanje rizika
• budžetiranje
• procjene isplativnosti poslovne ideje, ispunjavanje aplikacija i obrazaca za financiranje na primjeru HBOR-a i HAMAG BICRO-a.

Predavač:
Marija Šinković Bečić, prof.

Prijavnicu, kao i ostale informacije možete provjeriti na slijedećoj poveznici: SEMINAR.

 

Najava skupova

PLAN SEMINARA za školsku godinu 15/16. (Planiranje i programiranje rada ustanove)
Javne isprave u obrazovanju odraslih (SEMINAR: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb, 10. 06)
USKORO NOVE NAJAVE SEMINARA. (SEMINARI: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb)