SEMINAR: 07. - 09. studeni 2013. godine
SEMINAR: 07. - 09. studeni 2013. godine

ANDRAGOŠKO UČILIŠTE ZVONIMIR ZAGREB, Amruševa 10/V ORGANIZIRA DRUGI CIKLUS ŠKOLE ZA TAJNICE / TAJNIKE na temu: UREDSKO POSLOVANJE.

Svakodnevne izmjene zakonskih propisa zahtijevaju od tajnica trajno usavršavanje kako bi mogle biti sposobne i kompetentne za obavljanje svojih poslova u odgojno-obrazovnim ustanovama.

U Školu za tajnice mogu se prijaviti osobe koje rade na poslovima tajnice/tajnika u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, učeničkim domovima i ustanovama za obrazovanje odraslih i koje žele pratiti promjene propisa i saznati koje su sve obveze ustanove u skladu sa novim propisima.

Program se realizira u četiri ciklusa po tri dana kroz predavanja, radionice i vježbe. Uspješnim završavanjem programa (sva 4 ciklusa) stječu se sva potrebna znanja i vještine za obavljanje poslova tajnika u odgojno-obrazovnoj ustanovi i javna isprava. Zainteresirani se mogu prijaviti na sve cikluse ili pojedinačno za ciklus koji žele.

Drugi ciklus namijenjen je osobama koje su odslušale prvi ciklus. Program drugog ciklusa mogu pohađati i osobe koje nisu odslušale prvi ciklus, ako ih interesira sadržaj drugog ciklusa.

Program će se realizirati od 07. do 09.11. 2013. godine u prostorijama Andragoškog učilišta Zvonimir u ZAGREBU, Amruševa 10/V s početkom u 10.00 sati

PROGRAM, PRIJAVNICU kao i ostale informacije na slijedećoj poveznici: SEMINAR.

Najava skupova

PLAN SEMINARA za školsku godinu 15/16. (Planiranje i programiranje rada ustanove)
Javne isprave u obrazovanju odraslih (SEMINAR: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb, 10. 06)
USKORO NOVE NAJAVE SEMINARA. (SEMINARI: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb)