SEMINAR: 27. - 28. rujna 2013. godine
SEMINAR: 27. - 28. rujna 2013. godine

ANDRAGOŠKO UČILIŠTE ZVONIMIR ZAGREB, Amruševa 10 ORGANIZIRA SEMINAR: UPISI U PROGRAME ŠKOLOVANJA, DOŠKOLOVANJA I PREKVALIFIKACIJE I ORGANIZACIJA NASTAVE.

Programi obrazovanja odraslih za stjecanje srednje školske ili stručne spreme provode se na temelju programa propisanih za redovito obrazovanje, a u składu sa izvedbenim programom kojeg izrađuje škola.

Polaznici se upisuju u srednjoškolske programe radi stjecanja srednje stručne spreme, doškolovanja ili prekvalifikacije.

Ovisno o navedenim razlozima, za svakog polaznika nužno je utvrditi uvjete nastavka školovanja. Uvjeti se definiraju Odlukom, koju donosi posebno povjerenstvo škole, koje imenuje ravnatelj.

S obzirom da se u praksi pojavljuju različiti primjeri Odluka o priznavanju i razlikama, očito je da određenim školama nije potpuno jasan postupak utvrđivanja. To se posebno događa kod prekvalifikacija, koje mogu biti u istom ili različitom sektoru (području).

Također ima dosta problema oko otvaranja i vođenja andragoške dokumentacije, koja treba voditi u składu sa postojećim zakonskim propisima.

Seminar je namijenjen ravnateljima, voditeljima obrazovanja, kao i nastavnicima u ustanovama za obrazovanje odraslih.

Kroz stručna predavanja sudionici će upoznati postupke, te kroz radonice savladati sve postupke organizacje i vođenja andragoške dokumentacije.

Seminar će se održati 27.-28. rujna 2013. godine u Zagrebu, Amruševa 10/V, s početkom u 10.00 sati.

Prijavnicu kao i ostale informacije provjerite na slijedećoj poveznici:  SEMINAR.

 

Najava skupova

PLAN SEMINARA za školsku godinu 15/16. (Planiranje i programiranje rada ustanove)
Javne isprave u obrazovanju odraslih (SEMINAR: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb, 10. 06)
USKORO NOVE NAJAVE SEMINARA. (SEMINARI: Ulica Cvjetka Rubetića 16, Zagreb)